VELKOMMEN

For os som ledere i psykiatrien er en af de vigtige opgaver at forebygge, håndtere og bearbejde voldsomme episoder.

Dette webunivers er ment som en inspiration til dit arbejde som leder. Her kan du møde lederkolleger og høre om deres erfaringer og tanker. Sammen med vores dilemmapanel kan du også overveje, hvordan du selv ville handle i en række ledelsesdilemmaer.

 

Det er vigtigt, at vi har styr på vores roller i den akutte situation. Og lederen i den akutte situation skal ikke forveksles med mig som leder af afdelingen.

Mette Kamp HansenAfdelingssygeplejerskePsykiatrisk Center Nordsjælland


Ledelse er ofte et spørgsmål om personlig stil, lokale værdier og løsninger. Men i psykiatrien er der også nogle absolutter, når det kommer til ledelse i forhold til voldsomme episoder. Derfor kan du tage quizzen og teste, om du er helt skarp på de regler, love og politikker, der er på området.

Erfaringer

Sørger du for at blive inspireret? Mød en række af dine lederkolleger og hør deres erfaringer med at ruste medarbejderne bedst muligt til voldsomme hændelser.

Dilemmapanelet

Skal du tage imod Sørens tilbud om at udskyde sit obligatoriske kursus og tage en ekstra vagt? Og var Sophie dagens helt, der fik afværget en episode – eller har hun brug for hjælp? Træf dine egne valg på dilemmaerne fra hverdagen.
WordPress Image Lightbox Plugin